Miercuri, Decembrie 19, 2007, 12:45 AM 

Copii blogosferei
     media: 0.00 din 0 voturi

Irina se "zoaca", e mica si poceste cuvintele, si mamica ei ii consemneaza cu rabdare si devotiune pe un blog toate nebunile pe care le face, de parca o vezi in fata ta. Blogul se numeste in joaca, iar patanii mai vechi ale Irinei mai gasiti si pe 1001 .
Max e si el un kid simpatic, il gasiti pe blogul mamei lui, Mara, care scrie cam in proportie de 99% despre el. In orice caz, e foarte amuzant ce face copilul asta de 3 ani, cum stalceste cuvintele etc.
Razvan aka gramokid e pustiul celor doi gramo, foarte simpatic la cele 6 luni ale sale, "indura" dintii care acum s-au gasit sa creasca direct din gingii, vaccinuri si diete din ce in ce mai variate. Plus ca primeste vederi din toate partile lumii. Si e asa de mic. Nu mai are rost sa va spun cine scrie pentru el...cand ii ai parinti pe Gramo.
Astea sunt blogurile pe care le citesc eu de vreo luna, si o sa le gasiti si la blogroll. Have fun cu ei, sunt tareee simpatici cum stalcesc cuvintele si zambesc din poze.


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  Despre mine: nimic...despre blog: de toate: muzica, literatura, aberari, supradoze de nebunie. Vreti ceva mai mult? Cititi blogul;) Dianna

  Aboneaza-te la insemnari


  Ultimele poze

  Feed-uri

  Blog Status

  Vizitatori:140.730
  Insemnari:211
  Comentarii:232
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare